När du äter min mat kan du vara säker på att den är lagad från grunden. Utan genvägar. Närvaro, fokus, tid och kärlek bygger upp smakerna underifrån och ger dem möjlighet att riktigt blomma ut.

Bra råvaror är inte heller så dumt. Min mat har alltid en tydlig koppling till säsong och jag väljer i första hand lokala leverantörer och närodlat.

Jag är angelägen om att köttet jag serverar kommer från djur som har mått bra. Att grisen har fått böka runt och varit glad, fågeln har fått sprätta och picka utan trängsel, kon betat och vuxit naturligt och viltet kunnat ströva fritt i sin skog. Så visst jobbar jag med kött, men jag är helt emot det slentrianmässiga köttätandet. Istället ser jag en alldeles speciell utmaning i att hitta fina alternativ, i råvaror, kombinationer och tillagning. Att öppna nya och spännande smakvärldar och perspektiv, både för mig själv och för dig som äter min mat.