Internationell affärsängelsträff i Malmö

Start-Upföretag pitchade sina idéer för 50-talet affärsänglar influgna från hela världen. Dagen inleddes med min lunch.

"Susanna prepared a truly delicious lunch that both surprised and impressed our guests when arriving in Malmö. A great combination of local flavors that was the perfect conversation starter for the event." Joel Larsson, Head of Malmö Start-up och huvudarrangör

Smaka på Skåne

Ett nätverk matproducenter hade en kursdag i mars, ute på Öveds kloster. Jag stod för frukost, lunch och eftermiddagsfika på temat "Vad Skåne erbjuder".

"Vi har ju höga krav när det gäller lokalproducerat då vi arrangerar möten och aktiviteter i Smaka på Skånes regi. Allt ska vara av skånskt ursprung. Susanna överträffade med råge våra förväntningar med en helt underbart god & fullständigt säsongsanpassad skånsk meny mitt i torftigaste mars."  Anna Eklund, Smaka på Skåne.

eketorp eventing and country fair

Frukost och lunchbuffé för 200 personer i VIP-tältet med gäster från bla styrelsen för Svenska Ridsportförbundet, på Eketorp Eventing - en internationell fälttävlan i maj 2015.

”Överträffade alla förväntningar, jag är supernöjd!” Lisa Lidbeck, huvudarrangör

Framtidsseminarium på Lund Life Science Incubator

Som del av ett inspirationsseminarium gjorde jag matiga tilltugg kopplade till värdeord som hållbarhet och globalisering.

"Susannas kreativitet och känsla för smaker och nyheter i världens kök gjorde succé. Vi hoppas få ta del av den goda upplevelsen flera gånger framöver." Sarah Fredriksson, Lund Life Science Incubator

 

nordic film factory

Tre dagars kreativt möte under uppstartsarbetet med en kommande TV-serie. Jag stod för köket med samtliga måltider, fikor och tilltugg. 

”Världen behöver Susannas mat!” Helene Granqvist, VD Nordic Film Factory

Styrelsemöte LRF på Öveds Kloster

Sill-lunch, kaffekalas och fin trerätters middag för 20 personer, inklusive cook-along för ledamöternas respektive.

”Du är en riktig kalaskokerska!” Styrelseledamot LRF

 

Middag för 9 foodies 

Hemma-catering en fredagkväll när en busy hostess inte riktigt hann med att ordna allt.

"Susanna levererade tre spännande rätter med matchande vin som både var goda i magen och som bidrog till kvällens konversation. Perfekt med de skrivna instruktionerna så att jag som värdinna kunde glänsa i köket!”, nöjd värdinna

Tre rätters överraskningsmiddag

40årsmiddag för 22 personer på turning Torso i Malmö november 2015

”Sanslöst god mat – och superproffsigt!” Festföremålet

 

the Ground

Lunchcatering och julfest för 70 personer på the Ground, ett företagskollektiv med såväl svenska som internationella entreprenörer.

”Susannas mat passar oss perfekt. Nytänkande, väldigt god och genomtänkt här där vi har både veganer, vegetarianer och köttätare” Sanna Friemer, huschef  på The Ground