Välkommen in i mitt kök!

 

Susannas Kök, mat&innovation - kreativt kök och minirestaurang i centrala Lund

Här hämtar du luncher, lagar mat med mig på inspirationskvällarna och bokar cateringar till dig och din familj, dina vänner eller ditt företag. Jag tar även emot slutna sällskap. Maten tar alltid avstamp i det växtbaserade köket med tydlig koppling till säsongen. Den är dessutom bra för dig och ditt immunförsvar.

Susanna Bill

är en passionerad och nyfiken civilingenjör, matkreatör och certifierad sommelier, ständigt på jakt efter nya vego-smaker och matupplevelser. Tillsammans med forskare på Lunds Universitet har jag skrivit två kokböcker: Klok på Mat (2018) och Vegoflex (2019), som båda bygger på forskning kring mat som på olika sätt minskar risken för hjärt-kärlsjukdom och stärker närminnet. Med avstamp i forskning, det nordiska köket och med vinkning mot andra av världens stora kök blir min vegomat välsmakande, nytänkande och hälsosam. Det kommer du att märka när du äter min mat och lagar mat tillsammans med mig. Välkommen till Susannas Kök!



SUSANNAS KÖK består av

Susanna Bill, grundare